Venttiiliyhdistelmät paine-erolähettimille 

Osana paine-erolähettimien kokonaistoimituksia tarjoamme lähettimiin tarvittavat venttiiliyhdistelmät. Venttiiliyhdistelmät toimitetaan joko 3- tai 5- tieventtiileinä ja ne voidaan toimittaa asennettuna lähettimeen, asennustelineeseen asennettuna tai seinäasenteisena. Tällöin lähetin voidaan kiinnittää venttiiliryhmään ja se voidaan tarvittaessa kytkeä irti prosessista esimerkiksi lähettimen vaihtoa varten.  

Venttiiliryhmiä on saatavana yli 20 eri mallia DN: 5 (8), PN max. 420 bar (6000 psi), T max 250°C (T 530°C ulkopuolisella karakierteellä). Voimalaitossovelluksiin valitaan usein korkean lämpötilan ratkaisut, joissa ulospuhallusventtiilit ovat tarvittaessa eri materiaalia kuin ryhmän muut venttiilit. Impulssiputkien liitynnät ja materiaalit valitaan aina tapauskohtaisesti, kuten myös tarvittavat tarkistusliitännät ja lukittavat ratkaisut. 

Venttiiliryhmien toimituksiin kuuluvat sovittaessa CAD piirustukset, osaluettelot sekä tarkastus- ja materiaalitodistukset (EN 10204 – 3.1/3.2 tai ASME) vaatimusten mukaisesti. 

  • Laaja valikoima ja joustava valmistus asiakkaan vaatimusten mukaisesti 
  • Nopeat toimitukset 
  • Erikoissovellukset 
  • Venttiiliyhdistelmät valmiiksi asennettuna paine-erolähettimeen tarvittaessa 

Kaikkiin prosessiteollisuuden kohteisiin. 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*