MID virtausmittarit ja energialaskurit

Toimitusohjelmaamme sisältyvät luotettavat MID-hyväksytyt virtausmittarit sekä energialaskurit teollisuuden käyttökohteisiin ja kaukolämmön laskutusmittauksiin. Kaukolämmön energian mittauksessa käytettävä laite tunnetaan myös nimellä lämpöenergiamittari tai kaukolämpömittari. Lämpöenergiamittari on kokonaisuus, jonka osia ovat virtausanturi, lämpötila-anturit ja lämpömääränlaskin. Virtausanturi mittaa kaukolämpöverkostossa kiertävän vesimäärän, lämpötila-anturit mittaavat meno- ja paluuveden lämpötila-eron ja näiden tietojen perusteella lämpömääränlaskin laskee kohteessa kulutetun lämpöenergian.

MID-M5000-262x300

MID hyväksytyt magneettiset virtausmittarit

Badger M5000 on laskutusmittaukseen hyväksytty (MID MI-001 ja OIML R49-1) magneettinen määrämittari. Antureiden koot ovat DN15 – DN600 ja mitattavan nesteen lämpötila-alue on -40 – +150 C. Paristokäyttöisen vahvistimen paristojen käyttöikä on 10 – 20 vuotta.

pdf_icon
SITRANS_FUE380

MID hyväksytty ultraäänivirtausmittari

Siemens FUS380

MID-hyväksytty ultraäänivirtausmittari, jonka ulostulona on vain pulssi. Anturi toimitetaan tehdaskalibroituna ja vahvistin valmiiksi ohjelmoituna. Ohjelmoitiin ei voi tehdä muutoksia. Mitattavan nesteen lämpötila on aina 150/200°C asti.

pdf_icon

Energialaskuri_erw_700-218x300

Energialaskurit (ERW 700)

Laskurissa on näyttö, josta voidaan lukea lämpöenergia, lämpöteho, massa- ja tilavuusvirtaus, paine, lämpötila, tiheys, hälytykset jne. Hyväksynnät/Standardit: PTB/MID. Lämpöenergian ja höyrymäärän laskija (kylläinen ja tulistettu höyry). Lämpömäärän laskenta (kaukolämpö). Kaasumäärän (normikuutiot) laskenta. Kokonaistoimitukseemme kuuluu: laskurin lisäksi sovelluksen vaatima virtausmittari, paine- ja lämpötilalähetin, laskurin konfigurointi ja käyttöönottopalvelut.

pdf_icon

Olemme Siemens instrumentointituotteiden partneri

Beup Automation Oy toimii Siemensin instrumentointituotteiden partnerina ja jälleenmyyjänä.
Siemensin tuotteiden tarkoituksena on täydentää Beupin tuoteportfoliota kattamaan koko instrumentointi.

Siemens_instrumentation_partner