Liekki-ilmaisimet räjähdysvaarallisiin tiloihin

Spectrex liekki-ilmaisimet nyt valikoimassamme. Spectrex liekki-ilmaisimilla on uusimmat ominaisuudet ja hyväksynnät nykypäivän teollisuuden eri toimialoille. Spectrex 40/40-sarjan SharpEye ilmaisimet ovat entistä luotettavampia ja kestävämpiä. Niille on myönnetty 5 vuoden takuu, sekä SIL2 hyväksyntä. Kaikissa on lämmitetty linssi, joka takaa laitteen toiminnan vaikeissakin olosuhteissa. Lähettimet on varustettu HART-lähdöllä, jonka avulla saadaan lähettimestä laadukasta tietoa asennuksen ja huollon aikana.

Kaikki mallit ovat hyväksyttyjä räjähdysvaarallisiin tilaluokka I tiloihin (FM / ATEX / IECEx / CSA). Laaja käyttölämpötila-alue -55 °C to +75 °C.

Ville Ahokas
040 649 0667 | Lähetä viesti

Ville-Ahokas-150x150

liekki-ilmaisin-multi-ir

40/40M – Multi IR liekki-ilmaisin (IR4)

Havaitsee hiilivety– ja vetypalot. Pystyy havaitsemaan hiilivetypalon (0,1 m² bensiinitynnyri) 65 m etäisyydeltä ja vetypalon 38 m etäisyydeltä alle 5 s.

Soveltuu sisä- ja ulkotiloihin.

liekki-ilmaisin-triple-ir

40/40I – Triple IR liekki-ilmaisin (IR3)

Havaitsee hiilivety– ja kaasupalot. Pystyy havaitsemaan hiilivetypohjaisen tulipalon (0,1 m² bensiinitynnyri) 65 m etäisyydeltä alle 5 s.

Soveltuu sisä- ja ulkotiloihin.

liekki-ilmaisin-ultra-fast

40/40UFI – Ultra Fast IR3 Liekki-ilmaisin (IR3)

Nopea liekki-ilmaisin, joka havaitsee hiilivety- ja kaasupalot. Pystyy havaitsemaan hiilivetypohjaisen tulipalon (0,1 m² bensiinitynnyri) 20 m etäisyydeltä alle 50 ms. Ilmaisin havaitsee 0,1 m² kaasu/n-Heptane palon yli 90 m etäisyydeltä.

Soveltuu sisä- ja ulkotiloihin.

liekki-ilmaisin-single-ir

40/40R – Single IR Liekki-ilmaisin (IR1)

Havaitsee hiilivety- ja kaasupalot. Pystyy havaitsemaan hiilivety pohjaisen palon (0,1 m² bensiinitynnyri) 15 m etäisyydeltä alle 5 s.

Tarkoitettu vain sisätiloihin.

liekki-ilmaisin-u-uvb

40/40U-UB –UV Liekki-ilmaisin

Tunnistaa hiilivetypohjaiset-, hydroksyyli-, vety- ja kaasupalot, sekä ammoniakki, silaani ja orgaaniset tulipalot. Pystyy havaitsemaan hiilivetypohjaisen palon (0,1 m² bensiinitynnyri) 15 m etäisyydeltä noin 5 s.

Suositellaan ainoastaan sisätiloihin.

liekki-ilmaisin-l-lvb

40/40L-LB – UV/IR Liekki-ilmaisin

Yhdistelmä UV ja IR kenno. Tunnistaa hiilivetypohjaiset-, hydroksyyli-, vety- ja kaasupalot, sekä metalli– ja epäorgaanisetpalot. Pystyy havaitsemaan hiilivety pohjaisen palon (0,1 m² bensiinitynnyri) 15 m etäisyydeltä noin 3 s.

Soveltuu sisä- ja ulkotiloihin.

liekki-ilmaisin-l-lvb

40/40L-L4B – UV/IR Liekki-ilmaisin

Yhdistelmä UV ja IR kenno. Tunnistaa ainoastaan hiilivetypohjaiset–  ja kaasupalot. Pystyy havaitsemaan hiilivety pohjaisen palon (0,1 m² bensiinitynnyri) 20 m etäisyydeltä noin 3 s.

Soveltuu sisä- ja ulkotiloihin.

liekki-ilmaisin-ufl-uv

40/40UFL –UV/IR Liekki-ilmaisin

Nopea liekki-ilmaisin, joka tunnistaa hiilivetypohjaiset-, hydroksyyli-, vety- ja kaasupalot, sekä ammoniakki, silaani ja orgaaniset tulipalot. Pystyy havaitsemaan hiilivetypohjaisen palon (0,1 m² bensiinitynnyri) 20 m etäisyydeltä alle 20 ms.

Soveltuu sisä- ja ulkotiloihin.