Kaasuhälytin, Kannettavat kaasuhälyttimet

Kaasuhälytin on tarkoitettu henkilökohtaiseen suojaukseen ja niitä käytetään ympäristössä, jossa voi esiintyä myrkyllisiä kaasuja, hapenpuutetta tai räjähdysherkkiä kaasuja. Henkilökohtainen kaasuhälytin pitää kalibroida ja huoltaa säännöllisesti. Toimitamme teollisuuden tarpeisiin sopivat kannettavat kaasuhälyttimet, joilla voidaan mitata joko yhtä tai useampaa kaasua samanaikaisesti. Ainoastaan käyttövalmiit, testatut ja kalibroidut kaasuhälyttimet takaavat turvalliset olosuhteet säiliötyöskentelyssä, tulitöissä sekä pelastautumistilanteissa. Palveluihimme kuuluu myös kaasuhälyttimien huolto ja kalibrointi. Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous kokonaispaketista!

Teemu Kampman
040 6430 444 | Lähetä viesti

crowcon-gaspro1-150x150

crowcon-t4-video-thumb

Kaasuhälytin – Crowcon Gas-Pro

Crowcon Gas-Pro kannettava kaasuhälytin mittaa 1-5 kaasua yhtä aikaa ja näyttää pitoisuudet näytöllä samanaikaisesti. Kaasuhälytin toimii joko diffuusioperiaatteella tai elektronisella näytepumpulla varustettuna. Hälytyttimen kotelointi on IP67 ja se on Atex-luokiteltu. Toiminta-aika yhdellä latauksella on 14 tuntia. Gas-Pro kaasuhälyttimien automaattiset testaukset ja kalibroinnit tehdään I-Test ja Q-Test telakointiasemilla. >> Katso kaikki Gas-Pro videot

tank-pro-kaasuhalytin-1000px

Crowcon Tank-Pro

Tank-Pron kaksois IR-anturi mittaa palavat kaasut sekä hapettomissa olosuhteissa että LEL- pitoisuuksien yläpuolella aina 100%:n tilavuuteen asti. Elektroninen näytepumppu imee näytteen nopeasti jopa 30m päästä. Optimaalinen valinta mm. säiliöiden tarkastuksiin.

t4-video-thumb

Helppokäyttöinen monikaasuhälytin – Crowcon T4

Crowcon T4 kannettava kaasuhälytin voidaan varustaa neljällä kennolla CO, H2S, O2 ja palavien kaasujen anturilla, jonka mittausalue on 0-100% LEL. T4:n muistiin on tallennettu ristikkäisherkkyysvakiot yleisimmille palaville kaasuille. Optiona häkämittaukselle on anturi, joka poistaa vedyn vaikutuksen mittauksesta. Hälyttimen toiminta-aika yhdellä latauksella 24 tuntia.
>> Katso kaikki T4 videot

Kaasuhälyttimien testausasemat: Crowcon I-Test ja Q-Test

Kannettavien kaasuhälyttimien testausasemat on tarkoitettu Gas-Pro hälyttimien automaattiseen bump- testaukseen sekä kalibrointiin. Laitteisto tallentaa tiedot mittarikohtaisesti muistiin, josta ne ovat luettavissa milloin tahansa. Telakointiasemat toimivat täysin itsenäisesti etkä tarvitse lisälaitteita esim. kannettavaa tietokonetta. Käyttöjännitteen asemat saavat joko patterista tai 230VAC jännitesyötöstä. Katso video klikkaamalla kuvaa!

crowcon-t3-kaasuhälytin

Kannettava kaasuhälytin – Crowcon Tetra 3

Crowcon Tetra 3 on 1-4 erillistä kaasua valvova henkilökohtainen kaasuhälytin yhdellä painikkeella ja näytöllä.

Pienikokoinen ja kevyt Tetra3 on varustettu ladattavallla Li-ion akulla,joka takaa jopa 16 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Tiedon keruu, kynnysarvo ja tapahtumamuisti vakiona.

gasman-kaasuhälytin

Henkilökohtainen kaasuhälytin – Crowcon Gasman

Atex sertifioitu Gasman on yhden kaasun kannettava kaasuhälytin, joka on varustettu tiedonkeruulla ja jonka kotelointiluokitus on IP65 ja IP 67. Paino 85-130g, lukkiutuva ääni-, värinä- ja näkyvä hälytys sekä suuri korkeakontrastinen LCD-näyttö. Tapahtumien tallennusmuisti. Toimitetaan varustettuna kalbrointiyhteellä, ”alligaattori” –kiinnityspidikkeellä ja käyttöoppaalla. Kaasuhälytintä voidaan käyttää CO2 turva-alue sovellutuksissa. Katso lisätietoja ”Safe Area CO2-IR”.

clip-sgd

Kaasuhälytin – Crowcon Clip SGD

Clip SGD on yhden kaasun kannettava kaasuhälytin, joka on varustettu tiedonkeruulla (Datalogger), kotelointiluokitus on IP66 / IP 67 ja paino 93 g. Siinä on 90dB äni-, värinä- ja valohälytys sekä suuri LCD-näyttö. Helppokäyttöinen ja hankintahinnaltaan edullinen laite ja soveltuu hyvin käyttöön työmaille joissa on joko rikkivedyn, häkäkaasun tai alhaisen happipitoisuuden riski. Aktivoimisen jälkeen ei vaadi lataamista eikä kalibroimista. Isommille määrille saatavana lisävarusteena testausasema.

crowcon-detective

Siirrettävät kaasuhälyttimet: Crowcon Detective+

Detective+ on siirrettävä kaasuhälytin, joka on tarkoitettu aluevalvontaan huoltoseisokkien tai tilapäiskäyttöön alueilla, joissa kaasuvuoto on mahdollinen. Hälyttimeen voidaan kytkeä 1-4 anturia ja se on varustettu pitkäkäyttöisellä ladattavalla akulla. Vakiona on myös ääni- ja valohälytykset. Detective+ voidaan varustaa myös näytepumpulla. Hälyttimet voidaan liittää toisiinsa langattomasti. Yhteen Detective+ verkkoon voidaan kytkeä 24 aluevalvontahälytintä.

crowcon-lasermethane-mini

Kaasunilmaisin – Crowcon LaserMethane mini

Crowcon LaserMethane kaasunilmaisin on tarkoitettu metaanivuotojen etsimiseen konehalleissa, voimalaitoksissa, lämpökeskuksissa, putkilinjoissa jne, joissa käytetään maakaasua. Kannettava mittari mittaa metaanivuotoja aina 100m asti. LaserMethane mittaus perustuu lähetettävän ja vastaanotettavan valon absorptioon, katso viereinen kuva. Mittausalue on 0 – 50.000 ppm m. Vuodonetsijä on helppokäyttöinen, kevyt ja siinä on värinäyttö.

Tiger-VOC

Kannettava VOC-hälytin

Kannettava kaasuhälytin VOC-kaasujen mittaamiseen vaativissa mittausolosuhteissa – IonScience Tiger.

>> Lue lisää Tiger VOC-hälyttimestä